JPn68 © Photography
Laat de kracht van de afbeelding spreken, dit zegt meer dan de meeste woorden.

Over mij

 

Hallo, ik ben Jan Peter Nagel en ben fotograaf. Ik ben echt in het vak gerold vanuit een analoog hobby filmrolletje camera van Minolta tot een hedendaagse digitale camera’s van Sony. Wat als hobby is begonnen is uit de hand gelopen en is een passie geworden waarbij het fotograferen vanuit plezier voorop staat. 

 Waar het begon met het fotograferen van waterpolo wedstrijden bij de lokale sportclub, en wat nu nog steeds de hoofdmoot is, zijn het fotograferen van landschap, natuur,  portretten, sport en de stedelijke omgeving een steeds terugkerend onderwerp. 
 

Wanneer ik voor dag en dauw opsta om door het mooie Nederlandse landschap te lopen, voel ik me volledig in mijn element en geniet van de rust en al het moois om me heen. Ik hoef niet ver te reizen voor de natuur. In mijn directe omgeving vind ik al snel de schoonheid van de landschappen met zijn mooie wolkenluchten, de vogels, vlinders, koeien, planten, bomen, molens, meren en de Waddenzee. Ik geniet hier nog altijd van en vind hierin mijn eigen zen momenten. De verschillende seizoenen die we hebben in Nederland met hun verschillende karakters blijven me verbazen. De schoonheid en rust van onze mooie natuur en landschappen. 

Mijn  passie ligt bij sport- , natuur- en landschap fotografie, dieren en steden fotografie boeit me ook zeker met elk hun eigen uitdagingen. Daarvoor loop ik dan ook regelmatig in mijn natuurlijk atelier en kunt u mij vooral in de noordelijke provincies tegen komen, de afdruk maakt nog regelmatig indruk op me, en probeer me continu te vernieuwen en nieuwe invalshoeken te vinden in mijn werken.

Benieuwd naar mijn gemaakte werken of wil je een foto laten afdrukken, neem contact met me op er zijn diverse mogelijkheden.


 

 

werk aan de muur JPn68 ©

 

 


 

Home


 


 


 


 

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram